De Fietsnetwerk App uitgelegd: Het afstapmoment

Fietsnetwerk app uitgelegd: Het afstapmoment

De voordelen van de App

Onze fietsroute App heeft diverse voordelen: Je hoeft nooit meer te zoeken, onderweg heb je een perfecte routebegeleiding en je gaat altijd met een mooie herinnering naar huis. In deze artikelreeks leggen we je uit hoe eenvoudig de App werkt.  We beschrijven per stap hoe je de App maximaal kunt benutten.

Het afstapmoment

Fietsnetwerk app uitgelegd: Het afstapmoment

1. Meer informatie opvragen van een afstapmoment

Door op één van de koffiekopjes of sterrenkijkers te klikken verschijnt er onderin een balk met daarop de naam van het afstapmoment en een deel van de voorzieningen. Als je rechts op het pijltje klikt verschijnt er een uitgebreide beschrijving van het afstapmoment.

2. Een aanbieding

De meeste afstapmomenten hebben een leuke aanbieding. Als een afstapmoment een aanbieding heeft zie je dit bovenin het scherm. De aanbieding komt ook weer tevoorschijn wanneer je langs het dichtstbijzijnde knooppunt fietst.

3. Een afstapmoment bellen of naar hun website gaan

Mocht je een afstapmoment moeten of willen bellen om bijvoorbeeld te reserveren dan hoef je alleen maar op de hoorn in de App te drukken. Daarna bel je automatisch het juiste nummer. Mocht je de website van een afstapmoment willen bezoeken dan klik je op het smarphone icoontje ernaast.

4. Locatie op de kaart

Als je helemaal naar beneden scrollt bij het afstapmoment zie je de locatie van het afstapmoment op de kaart.

 

Meer over de app

Binnenkort: Openingstijden

Bij de volgende update van de App zie je direct de openingstijden als je op een afstapmoment drukt of wanneer je een melding krijgt dat er iets in de buurt van het knooppunt te zien of te doen is.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via