Blinker Grips: gadget voor op de fiets!

Blinker Grips: gadget voor op de fiets!

Blinker Grips verhoogt fietsveiligheid

De Blinker Grips, een zeer innovatieve fietsgadget die de fietsveiligheid verbeterd. Maar wat is een Blinker Grip nu precies? Tijdens het autorijden moet u altijd aangeven of u links- of rechtsaf gaat. De Blinker Grip is precies hetzelfde, alleen dan op de fiets!

Hoe werken de Blinker Grips?

De Blinker Grips zitten aan elk uiteinde van de handvaten. Als u afslaat hoeft u alleen op het knopje te drukken aan de kant waar u naartoe gaat. Deze lichten blijven 15 seconden knipperen, maar u kunt deze natuurlijk eerder uitschakelen door weer kort op het knopje te drukken. Deze lichten zijn van goede kwaliteit en zijn al van veraf te zien voor anderen. Hierdoor wordt fietsen in de nacht of schemer een stuk veiliger. Automobilisten kunnen van afstand zien of u afslaat en in welke richting!

Over de Blinker Grips

Als het regent kunt u gerust met de Blinker Grips gaan fietsen, ze zijn namelijk waterdicht. Ook is deze fietsgadget schadebestendig en zal dus niet snel kapotgaan (mocht de fiets een keer omvallen). De Blinker Grips zijn nu online te koop! Deze lichten zijn keer op keer getest, ontworpen en weer herontworpen om het beste resultaat te creëren. Deze fietsgadget is dus een garantie voor verkeersveiligheid!

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant