App Tutorials | Mijn fietsroutes & favoriete routes oplaan

Favoriete fietsroutes opslaan en bijhouden

Fietsroutes bijhouden en favorieten opslaan

Stel je voor... je bent een fietsroute tegenkomen die je dit weekend wilt gaan fietsen. Alleen ben je de naam vergeten en moet je deze dus weer terug weten te vinden. De oplossing: sla de route op onder 'favorieten'. Je kunt dan de eerder gevonden route terugvinden in het overzicht met alle favoriete fietsroutes. Ook leuk is het om deze te delen met vrienden, familie of andere fietsers die je onderweg tegenkomt. Heb je een route al eerder gefietst? Dat wordt in de Fiets app automatisch bijgehouden waardoor je deze niet per ongeluk nog een keer gaat fietsen.

 

Hoe kan ik mijn favoriete routes opslaan?

Het is heel simpel! We gaan het stap voor stap aan je uitleggen. Heb je inmiddels al de Fietsnetwerk app geopend op je smartphone? Het makkelijkst is om gelijk met ons mee te doen en de onderstaande stappen te volgen. Let op: het is een premium functie in onze Fiets app. Heb je nog geen Premium gebruikersaccount? Bekijk de mogelijkheden en verschillende abonnementsvormen op fietsrouteapp.nl.

  • Open de Fietsroute app
  • Upgrade naar Fietsnetwerk Premium
  • Zoek een route die je graag wilt opslaan
  • Druk op het 'hartje' rechtsboven in de hoek tot deze volledig wit ingevuld is

 

Favoriete opslaan2

 

Waar kan ik mijn favoriete en afgeronde routes terugvinden?

Alle fietsroutes die je als favoriete opslaat kan je terugvinden in een overzicht. In het app-menu onderin je scherm zie je hetzelfde hartje staan met als onderschrift 'favorieten'. Wanneer je hierop drukt zie je de volledige lijst met opgeslagen fietsroutes. Wanneer je een route al eens hebt afgerond staat er ook een tekst met datum erbij vermeld. Zo weet je ook op welke dag je de fietsroute hebt gefietst. Allemaal voordelen van het fietsen met een Fiets app. Start gratis met de app en download in de App Store of Google Play Store.

 

   App-Store_NL    google-play_nl

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via