App erg positief beoordeeld in Play Store

App erg positief beoordeeld in Play Store

Optimale beleving van fietsroute

Ongeveer twee weken na lancering wordt de app ‘Fietsnetwerk – Beleef fietsen’ in de Google Play store al beoordeeld met 4.6 sterren. Dit is bijna de hoogst haalbare beoordeling in de Play Store! De hoogst haalbare beoordeling is namelijk vijf sterren. Het streven van Fietsnetwerk.nl is om App gebruikers hun persoonlijke fietsroute optimaal te laten beleven.

Ontdek knooppunten fietsen op een nieuwe manier

Met de Fietsnetwerk App gaat u knooppunten fietsen op een geheel nieuwe manier ontdekken. U kunt in de app niet alleen de mooiste fietsroutes ontdekken, ook krijgt u tijdens het fietsen van de fietsroute informatie over de leukste ‘afstapmomenten’ in de buurt! Open bij een knooppunt de app en bekijk wat er te doen is; een hapje eten, een kop koffie of een mooie bezienswaardigheid.

Weinig batterij- en dataverbruik tijdens gebruik Fietsnetwerk App

Tijdens het fietsen van één van de mooie fietsroutes geeft de Fietsnetwerk App begeleiding waar dat nodig is. Het volgende knooppunt wat u moet aanhouden wordt getoond in de vorm van een notificatie. Ondertussen kunt u, indien u dit wenst, uw telefoon op standby zetten. Door gebruik van de laatste technieken is het batterij- en dataverbruik van de App erg laag.

Zien en doen met de Fietsnetwerk App

Ongeveer 10 tot 50 meter voor het volgende knooppunt krijgt u een zogenaamd ‘pushbericht’. Het pushbericht zegt u via welk knooppunt u uw route moet vervolgen. Daarnaast geeft de Fietsnetwerk App aan wat er te zien of te doen is in de omgeving van uw fietsroute. U kunt de notificatie wegvegen om het hoofdscherm van de App te openen. U ziet dan de route in beeld met een melding wat er in de buurt te zien en te doen is. Klik deze melding open en ontvang meer informatie over de locatie met een route ernaartoe.

 

ANDROIDAPP    Dowloadvoorios

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant