Afstapmomenten | Heerlijk voor tijdens de fietsroute!

Heerlijk voor tijdens de fietsroute!

Afstapmomenten

Wij hebben weer een aantal nieuwe gecertificeerde afstapmomenten aan onze fietsroutes toegevoegd! Dit zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige plaatsen om te overnachten en/of te eten en drinken. Om deze reden willen wij ze met dit artikel graag kort aan je voorstellen. Je kan gemakkelijk direct doorklikken naar een afstapmoment die je aanspreekt, waar je dan direct zelf een leuke aansluitende fietsroute kan kiezen.

Hotel Cafe Restaurant Bakker

HotelRestaurantBakker

Dit gezellige en gastvrije restaurant ligt midden in het kastelendorp Vorden. Vorden telt maarliefst acht kastelen en is dus een prachtige omgeving om te ontdekken. Na je fietstocht is Hotel Cafe Restaurant Bakker dan het perfecte uitvalspunt om even te overnachten of lekker wat te eten en drinken.


Naar het afstapmoment

Scharlei Koffie & Thee

Scharlei

Scharlei Koffie & Thee is een leuk informeel koffie-café met heel veel lekkers in het dorp Loenen aan de Vecht. Dit dorpje is ook zeker het bezoeken waard met haar 144 rijksmonumenten en het heeft niet voor niets een beschermd dorpsgezicht. Je kan hier een bijzondere tijd beleven!


Naar het afstapmoment

De Huiskamer van Driebergen

DeHuiskamerVanDriebergen

Bij de Huiskamer van Driebergen kan je terecht voor heerlijke lokale biologische producten. Hierdoor geniet je niet alleen van de smaak, maar weet je ook dat de producten eerlijk zijn verkregen. Je kunt ze zoals je waarschijnlijk al had geraden vinden in driebergen. Deze plaats ligt op de Utrechtse Heuvelrug, waar je heerlijk kunt fietsen!


Naar het afstapmoment

Het Wapen van Westerhoven

HetWapenvanWesterhoven

In het gezellige Brabantse dorpje Westerhoven kun je het Wapen van Westerhoven vinden. Hier kan je genieten van een lekker biertje en/of een heerlijke maaltijd tijdens je fietstocht. Fietsen kan je in deze omgeving namelijk zeker in bijvoorbeeld het Leenderbos, de Groote heide en de Stabrechtse Heide. 


Naar het afstapmoment

Restaurant De Bonte Koe

Debontekoe

In het dorpje Garderen op de Veluwe vind je Restaurant De Bonte Koe. Kom onderweg even lekker wat eten en drinken van het uitgebreide menu en geniet van de prachtige omgeving. Je bent vanaf hier ook zo weer met de fiets in het bos. .


Naar het afstapmoment

Hop Pannenkoek Hop

HopPannenkoekHop

Een stukje verderop op de Veluwe vind je in Ermelo het restaurant Hop Pannekoek Hop. Perfect voor de liefhebbers van pannekoeken. Want hier kan je ze vinden in vele soorten en maten. Heerlijk voor onderweg tijdens je fietsroute over de Veluwe!


Naar het afstapmoment

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via