Afstapmoment van week 42: Ons Cafe - Esch

Afstapmoment van week 42: Ons Cafe - Esch

Afstapmoment Ons Cafe

Ons Cafe in Esch is een cafe waar jong en oud zich thuis voelt. De uitstraling van bruin cafe is behouden, maar wel met een verfrissend aanzicht. Het cafe is bedoeld om een lekker potje te biljarten, darten of gezellig een praatje aan de bar te maken.

Tijdens uw fietsroute

Om tijdens het fietsen van uw fietsroute even uit te rusten kunt u terecht op het terras. Hier kunt u de omgeving bekijken onder het genot van een heerlijke kop koffie met een stuk appeltaart. Ook schenkt Ons Cafe verschillende speciale bieren. Mocht u wellicht trek hebben in een hapje dan kunt u een keuze maken van de ‘kleine kaart’.

Buttonmeerinformatie

Fietsroutes rondom Ons Cafe

Rondom Ons Cafe lopen uiteraard enkele fietsroutes. Onderstaand vindt u de fietsroutes die u langs het cafe brengen!

1. Fietsroute Loonse en Drunense Duinen

Ziet u de afbeelding bij het bericht? Dat is er onder andere te zien op deze route! Deze fietsroute voert u dwars door Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, een park met prachtige stuifzanden! Het Nationaal Park loopt over in de Helvoirtse Heide. Met een beetje geluk treft u op de heide de herder met zijn kudde schapen. Bij Kaatsheuvel vindt u de molen Couwenberg. Wanneer u verder fietst komt u door de plaatsjes Waalwijk en Drunen. Tot slot voert de fietsroute u ook nog langs recreatieplas De IJzeren Man, vlakbij het plaatsje Vught.

Buttonmeerinformatie

2. Fietsroute van Rivierdal naar zandgrond

Tussen Den Bosch, Tilburg en Eindhoven in ligt het plaatsje Boxtel. De fietsroute loopt hier dwars door dit plaatsje heen. Vanaf Boxtel voert de route u richting het noorden waar landgoederen liggen zoals Zegenwerp, Sparrendijk, Zegenoode en het Wilhelminapark. Een stuk noordelijker gaat de route door Vught. De natuur ligt daar op een overgangsgebied van laaggelegen rivierengebieden en zandgronden. Daardoor beschikt deze route over een zeer afwisselend landschap van heide, bossen, vennen en polders!

Buttonmeerinformatie

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via