Afstapmoment van de week | Knooppunt 510

Afstapmoment van week | Knooppunt 510

Grand Cafe 't Voorhuys

Speciaal voor u hebben we weer een afstapmoment van de week uitgekozen. Dit keer komt Grand Cafe 't Voorhuys in Beesd aan bod, al geruime tijd knooppunthouder bij Fietsnetwerk.nl. 

 

Fietsnetwerk certificaat

 

'Beesdachtig goed'

Bij Cafetaria, Lunchroom en Grand Café 't Voorhuys in het pittoreske dorp Beesd kunt u terecht voor een lekker hapje en drankje. U kunt gerust plaatsnemen op het terras of in de lunchroom. Het is sfeervol ingericht en dus de ideale stop tijdens uw fietstocht. Heerlijke belegde broodjes voor de lunch, even borrelen, genieten van smakelijke soepen of een lekker drankje. Kom even heerlijk tot rust bij 't Voorhuys in Beesd, waarna u de fietsroute kunt vervolgen.

Zien in Beesd

Wanneer u door het prachtige Beesd fietst, komt u meerdere rijksmonumenten tegen zoals de Heilige-Kruisverheffingskerk. Wist u dat cafetaria 't Voorhuys tegenover deze kerk is gelegen? In de Voorstraat in Beesd komt u echter nog meer rijksmonumenten tegen: een oude herenboerderij en de Sint-Pieterskerk. Opvallend aan deze kerk is de nooit voltooide toren. De toren werd jaren als vluchtplaats gebruikt als de rivier de Linge buiten haar oevers trad.

 

Buttonmeerinformatie

 

 

Fietsen in de omgeving van 't Voorhuys

Wij hebben in de buurt van dit afstapmomenten van de week enkele mooie fietsroutes lopen. In stap 2 van deze fietsroutes kunt u het afstapmoment aan uw route toevoegen om hier een bezoekje te gaan brengen! Buttonmeerinformatie

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant