Afstapmoment van de week | Knooppunt 410

Afstapmoment van de week | Knooppunt 410

Zorgboerderij Ons Verlangen

Speciaal voor u hebben we weer een afstapmoment van de week uitgekozen. Dit keer komt zorgboerderij Ons Verlangen in Zunderdorp aan bod, al geruime tijd knooppunthouder bij Fietsnetwerk.nl. 

Fietsnetwerk Stamp Large

Kom vol verlangen naar ons verlangen!

Vlak onder de rook van Amsterdam ligt het karakteristieke dorpje Zunderdorp. Hier vindt u onze biologische zorgboerderij “Ons Verlangen”. Onze boerderijwinkel biedt een grote diversiteit aan biologische lokale en nationale producten zoals groenten, fruit, thee, sapjes, beleg en nog veel meer eerlijke producten. Tevens kunt u bij ons terecht voor vers biologisch rundvlees en lamsvlees van onze biologische boerderij.

Zien in Zunderdorp

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: is er nog meer te doen in Zunderdorp en omgeving? Dat is er zeker: vlakbij de zorgboerderij is namelijk molen 'd Admiraal te vinden, gebouwd in 1792. Deze molen is de laatste tijd weer regelmatig in actie te bewonderen. In het hartje van Zunderdorp zelf ligt de kerk van Zunderdorp. Deze kerk is in 1711 gebouwd tegen de toren aan, die al uit de 15e eeuw stamt.

Buttonmeerinformatie

Fietsen in de omgeving van Ons Verlangen

Uiteraard zijn er in de buurt van zorgboerderij meerdere fietsroutes te vinden. Hierbij alvast een tipje van de sluier:

Fietsroute van Amsterdam naar Purmerend

Een fietsroute die u van de hoofdstad naar Purmerend brengt. Terwijl u door het landschap tussen deze steden fietst kijkt u geheid uw ogen uit! Wist u trouwens dat Purmerend in 1340 nog een klein gehucht was?

Naar de fietsroute!

Hieronder vindt u alle routes in de buurt van Zorgboerderij Ons Verlangen!

Buttonmeerinformatie

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via