Afstapmoment van de week (51) | Knooppunt 104

Afstapmoment van de week 51 | Knooppunt 104

Best Western Hotel Baars - Harderwijk

Ons afstapmoment van de één na laatste week dit jaar is Best Western Hotel Baars in Harderwijk.

Fietsnetwerk Stamp Large

Waan je in een historische Hanzestad

Het vier-sterren Best Western Hotel Baars ligt in het historische stadsdeel van Harderwijk. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 140 jaar en bij de familie Baars staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Het hotel beschikt over een eigen restaurant en terras waar je kunt genieten van een hapje, drankje, uitgebreide lunch of een à la carte diner. Ook is het mogelijk om per dag een fiets te huren en is er tegenover het hotel een parkeergarage.

Zien in Harderwijk

Vanuit het hotel wandel je in enkele minuten naar de vele winkeltjes, restaurants, gezellige barretjes en de boulevard. Voor de inpoldering van het IJsselmeer was Harderwijk een belangrijke vissersstad. De haven van Harderwijk is het ideale beginpunt voor een boottochtje over de randmeren. Maar je kunt ook vanaf een van de terrasjes in de jachthaven genieten van het prachtige Veluwemeer.

Naar het afstapmoment.

Fietsen in de omgeving van Hotel Baars

In de omgeving van Best Western Hotel Baars, en dus Harderwijk, is er genoeg te beleven voor wat betreft fietsen. Zo zijn er natuurlijk ook verschillende fietsroutes. We verklappen je alvast één van de routes. Alle routes zijn ook te fietsen met de Fiets App.

Fietsroute door stad en land

Fietsroute door stad en land

Deze fietsroute voert je door de geschiedenis van de oude Hanzestad Harderwijk, zorgdorp Ermelo, het kleinste stadje Staverden en toeristendorp Nunspeet.

Er zijn naast deze route natuurlijk nog veel meer routes rondom Best Western Hotel Baars.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant