5 unieke feiten over de Fietsnetwerk App!

5 unieke feiten over de Fietsnetwerk App!

De Fietsnetwerk App

Met de fiets App van Fietsnetwerk.nl kunt u knooppunten op een vernieuwde manier ontdekken. Verdwalen is verleden tijd! De innovatieve fiets App van Fietsnetwerk is onmisbaar voor iedere recreatieve fietser, mede door de gebruiksvriendelijkheid en de extra 'afstapmomenten' die u buitengewoon eenvoudig aan de knooppuntenroute toe kunt voegen. Hieronder staan 5 unieke feiten over de nieuwste en unieke fiets App van Nederland!

5 unieke feiten over de Fietsnetwerk App!

1. Bij elk knooppunt een melding

Tijdens het fietsen van de door u gekozen knooppuntenroute krijgt u op de fiets App van Fietsnetwerk ongeveer 50 meter voor elk knooppunt een melding op uw telefoon. Deze melding is in de vorm van het rinkelen van een fietsbel. Het belletje geeft aan dat u bij het knooppunt bent aangekomen en wat het volgende knooppunt is. Ook krijgt u tegelijk bij deze melding extra en interessante informatie op uw mobiele telefoon.

2. Vergevorderde techniek

De Fietsnetwerk App maakt gebruik van de nieuwste technieken om uw fietstocht zo aangenaam mogelijk te maken. U hoeft nooit meer zelf te zoeken naar een mooie fietsroute, op onze fiets App staan prachtige fietsroutes door heel Nederland die u naar eigen interesse kan uitbreiden. Door de vergevorderde techniek is de App zeer gebruiksvriendelijk; u heeft in een klik op de knop uw persoonlijke fietsroute samengesteld. Ook kunt u precies zien waar u zich bevindt tijdens het fietsen van de knooppuntenroute. Kortom, de fiets App van Fietsnetwerk is een verrijking van de knooppuntenroutes in Nederland. 

3. Extra afstapmomenten onderweg zichtbaar

Als u onderweg bent krijgt u bij elk knooppunt dus een melding dat u bij dat desbetreffende knooppunt bent aangekomen. U krijgt als er extra 'afstapmomenten' in de buurt zijn (zoals musea en restaurants) deze gelijk te zien op uw mobiel. Als u interesse heeft in een afstapmoment kunt u op de Fietsnetwerk App zeer eenvoudig de fietsroute naar dit afstapmoment opvragen. Deze bevinden zich allemaal in de buurt van de fietsroute. Het ene afstapmoment is maar 500 meter fietsen, voor het andere afstapmoment moet u wat verder trappen. Al deze routes worden op onze fiets App nauwkeurig aangegeven zodat u eenvoudig naar deze extra knooppunten kunt fietsen. Natuurlijk krijgt u ook gelijk de weg terug te zien, zodat u niks van de fietsroute hoeft te missen!

4. Themaroutes

In de fiets App van Fietsnetwerk.nl kunt u fietsroutes kiezen uit zes verschillende thema's. Deze themaroutes zijn 'landelijk, cultureel, historisch, lekker, natuurlijk en dorpen'. Zo kunt u zeer eenvoudig een fietsroute vinden waar uw interesse naar uitgaat. Houdt u bijvoorbeeld van landelijke fietsroutes? Dan kunt u onder het thema 'landelijk'  zeker iets vinden wat bij u past, zoals een fietstocht langs uitgestrekte weilanden en boerderijen. Doordat u ook nog extra afstapmomenten toe kunt voegen aan elke route maakt u zo buitengewoon eenvoudig uw persoonlijke fietsroute!

5. Zien of doen- locaties

Bij elke fietsroute kunt u extra afstapmomenten toevoegen. Hieruit kunt u kiezen uit 'zien of doen'. 'Zien' zijn bezienswaardigheden die allemaal in de buurt van de fietsroute liggen. Hierbij moet u denken aan musea, molens, parken en noem maar op. Onder 'doen' vallen onder andere restaurants en eet- en drinkgelegenheden. Op de App krijgt u bij 'doen' een kopje koffie te zien en bij 'zien' een sterrekijker. Deze afstapmomenten worden op de fiets App van Fietsnetwerk.nl bij elke knooppuntenroute zeer duidelijk aangegeven, zodat u er gemakkelijk heen kunt fietsen.

 

Klik hieronder in de blokken 'App voor IOS' en 'App voor ANDROID' om de App te downloaden!

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via