Fietsknooppuntroutes

Fietsknooppuntroutes

Fietsknooppuntroutes

Wat is er nu heerlijker dan fietsen door de mooiste streken van Nederland? Dankzij het knooppuntensysteem kunt u zelf leuke fietsknooppuntroutes samenstellen en er lekker een dagje op uit trekken. Alleen mist u dan waarschijnlijk net dat bijzondere boerderijtje, die lekkere lunchroom of die prachtige pluktuin die niet aan de knooppuntenroute liggen. Met Fietsnetwerk.nl is dat probleem opgelost: wij helpen u om ook deze pareltjes te vinden tijdens uw fietsroute.

Fietsroutes in Nederland

Hoe werken fietsknooppuntroutes

Fietsnetwerk.nl heeft de fraaiste fietsknooppuntroutes voor u samengesteld. U kiest waar u wilt fietsen, hoeveel kilometer u weg wilt trappen en waar uw voorkeur ligt: fietst u liever in het bruisende hart van een stad of gaat u op zoek naar de rust en de stilte van de natuur? Uit onze hoeveelheid fietsroutes zit er vast wel iets bij waar u naar uitkijkt. Als u nu op de routekaart kijkt ziet u een route die u voert langs de bekende tweecijferige fietsknoopppuntnummers. Bij Fietsnetwerk.nl kunt u echter zelf u route aanvullen met alles wat u interessant vindt. Bij elke route hebben we namelijk een aantal driecijferige knooppunten die u met een simpele klik kunt toevoegen aan uw route. Wanneer u daar naar toe wilt vertellen wij u ook nog hoe u daar kunt komen en hoe u weer terugkomt op uw fietstocht.

En dan ?

En dan gaat u heerlijk fietsen. Bij elke toevoeging ziet u automatisch hoeveel langer uw route wordt in kilometers en in tijd en zelfs hoeveel kilocalorieen u kwijt raakt dankzij deze fietstocht. Overigens: hoeveel er weer bijkomen op dat heerlijke terrasje kunnen wij helaas niet laten zien... In elk geval: fietsknooppuntroutes zullen nooit meer hetzelfde zijn. Want zelfs als u eenzelfde route twee keer wilt fietsen omdat u de omgeving zo mooi vond, kunt u er de ene keer een route met bezienswaardigheden van maken en de volgende keer een culinaire route. Of een historische route, of... vult u maar in!

Wat kost dat ?

Daar kunnen we kort en bondig over zijn: helemaal niets. Wij van Fietsnetwerk.nl vinden fietsen niet alleen leuk maar ook gezond, daarom willen wij ervoor zorgen dat het u tijdens uw fietsknooppuntroutes aan niets ontbreekt. Dus zoek een leuke route uit, voeg interessante of lekkere knooppunten toe en ga heerlijk genieten van de mooiste fietstochten in heel Nederland. Want of u nu wilt fietsen in Zuid-Limburg of op Texel: er is altijd wel een leuke fietsknooppuntenroute bij u in de buurt!

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant