Fietsknooppunt worden

Zichtbaar en bereikbaar op de fietsroutes!

Afstapmoment worden bij Fietsnetwerk.nl

Heb je een horecabedrijf, bezienswaardigheid, museum of ander type locatie die aantrekkelijk is voor recreatieve fietsers om even af te stappen?

Dan is het nu mogelijk om je eigen nummer in het fietsroutenetwerk aan te vragen. Als je jouw locatie hebt aangemeld krijg je van ons een 3-cijferig knooppuntnummer toegewezen in het fietsnetwerk. Dit knooppunt sluit aan op het dichtstbijzijnde fietsknooppunt bij je in de buurt. Hiermee ben je direct onderdeel van het Fietsnetwerk van afstapmomenten. Je kunt jezelf dus direct letterlijk en figuurlijk op de kaart zetten als afstapmoment! 

 

Aanmelden

Let op!  Per knooppunt zijn maximaal 10 nummers beschikbaar dus leg nu jouw exclusieve nummer vast 

 

Bereik meer Fietsers met een Fietsnetwerk.nl licentie        

Jouw locatie direct zichtbaar op de Nederlandse knooppunten fietsroutes? Meetbaar meer bezoekers op de fiets ontvangen? Dankzij onze gebruiksvriendelijke website en fietsroute app maken wij jouw zichtbaar op de fietsroutes bij jouw in de buurt. We koppelen jouw locatie een de fietsknooppunten en zorgen dat fietsers de route naar je locatie krijgen evenals actuele openingstijden, een leuke aanbieding en een welkomstbericht bij aankomst.

 

Contact opnemen

 

Bekijk hieronder hoe het werkt: 

 

 

Contact opnemen

 

 

Fietsnetwerk.nl

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant