Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust - Renesse

N 51.737102720946 / E 3.8034821175879

Op zoek naar een vakantie voor het hele gezin in Zeeland? Kom dan naar Strandpark De Zeeuwse Kust, op slechts 250 meter van het strand van Renesse. Geniet van een heerlijke familievakantie op deze 5-sterrencamping, in een glamping-accommodatie, in een chalet of vakantiehuis. Nog meer comfort? Kies dan voor een verblijf in het familiehotel. Strandpark De Zeeuwse Kust is het hele jaar geopend en is een kindvriendelijk vakantiepark. Ook honden zijn welkom!

Wil je een lekker kopje koffie of een hapje eten? Ook dit is mogelijk, op het park zijn twee restaurants: Strandcafé DOK en La Costa (pizza en pasta).

* Strand Café DOK is gevestigd op de begane grond in het centrumgebouw van Strandpark De Zeeuwse Kust en is een kindvriendelijk restaurant dat het hele jaar open is. De sfeervolle locatie biedt vele mogelijkheden in zomer en winter. Zo kan je hier genieten van heerlijke seizoensgebonden producten van de verrassende menukaart, met het gezin lunchen bij de open haard of een glaasje prosecco nuttigen op het zonnige terras. Ondertussen vermaken de kinderen zich in de aangrenzende indoor speeltuin! Even uitrusten kan in de kinderbioscoop waar leuke films worden gedraaid! Bij mooi weer kan iedereen zich uitleven in de grote buitenspeeltuin.

* La Costa (pizza en pasta) is gelegen op de 1e verdieping en is geopend tijdens de feestdagen en vakanties. Hier kun je terecht voor lekkere pizza’s en pasta’s. La Costa is gezellig en smaakvol ingericht, lekker loungen rondom de brandende open haard of bijkletsen met vrienden aan de lange houten tafels. Buiten op het zonnige dakterras geniet je op de loungebanken of aan de gezellige tafeltjes van de warme zomeravonden met uitzicht op de duinen van het Noordzeestrand!

Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust
Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust
Helleweg 8
4326 LJ Renesse

Contactgegevens
T: +31 111-468282
E: info@strandparkdezeeuwsekust.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00

Dit zijn de openingstijden van de receptie in het hoogseizoen. Kijk voor de openingstijden van Strand Café DOK, La Costa Pizza & Pasta en de receptie in het laagseizoen op de website.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.