Wil je tijdens je fietsroute écht Italiaans genieten? Dat kan bij Pizzeria Gelateria Attraverso in Zelhem. De pizzabakker uit Sardinië maakt hier ovenheerlijke Napolitaanse pizza's uit een hout gestookte oven. Ga voor een verfijnde antipasti als vooraf en drink er een Italiaans biertje van Angelo Poretti bij. Even geen zin in pizza? Bij Attraverso kan je ook fantastisch steengrillen, net als de Romeinen vroeger al op hete lavastenen deden. Sluit je Italiaanse diner af met ambachtelijk ijs van Menodiciotto en je bent klaar om je Giro te vervolgen.
                                        Pizzeria Gelateria Attraverso
                                        Doetinchemseweg 2
                                        7021 BS
                                        Zelhem
                                    
                                        Contactgegevens
                                                                                    
                                                T: +31314724724
                                            
                                            
                                                                                                                            
                                                E: attraversozelhem@gmail.com
                                            
                                                                                                                            
                                                W: https://www.attraverso.nl/
                                            
                                        
                                    
| Openingstijden | |
|---|---|
| Maandag | Gesloten | 
| Dinsdag | 16:30 - 23:00 | 
| Woensdag | 16:30 - 23:00 | 
| Donderdag | 16:30 - 23:00 | 
| Vrijdag | 16:30 - 23:00 | 
| Zaterdag | 16:30 - 23:00 | 
| Zondag | 16:30 - 23:00 | 
De openingstijden van de gelateria zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.
 
                 
                 
                                            