Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch - Vaassen

N 52.291636 / E 5.9654082

Kasteel Cannenburch is een prachtig achttiende-eeuws ingericht Edelmanshuis, gebouwd op de ruïne van een middeleeuws burcht door de Gelderse veldmaarschalk Marten van Rossem. In het kasteel is een belangrijke collectie meubels, porselein en schilderijen te bewonderen. Het kasteel is gesitueerd aan de rand van een schitterend park waar de hoogteverschillen tussen de waterpartijen Cannenburgh’s molen nog altijd laten draaien.

Het kasteel, Bouwhuis en park zijn te bezichtigen door middel van een audiotour of App. De oorspronkelijke bewoners van het kasteel voeren je terug in de tijd naar het leven van een adellijke familie in de 18e eeuw. Voor groepen is op aanvraag een rondleiding met gids mogelijk. Kinderen kunnen zich verbazen over de schilderijen die tot leven komen en de fantastische zolder van het kasteel. Geniet van een kopje koffie in de gewelvenkelders van het kasteel en voor een souvenir of cadeau kan je terecht in de kasteelwinkel. Kijk voor de actuele openingstijden, entreegelden en evenementen op de website: www.glk.nl/cannenburch

Zoek je een sfeervolle locatie voor een zakelijke of particuliere ontvangst? Het kasteel beschikt over een rijk ingerichte ontvangsthal en de gewelvenkelders zijn uiterst geschikt voor kleinschalige bijeenkomsten. Ook zijn er verschillende vergaderruimtes beschikbaar en zowel het statige voorplein als het schitterende park bieden de mogelijkheid tot het organiseren van exclusieve evenementen.

Foto 3: Rob Schouten

Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch
Kasteel Cannenburch

Kasteel Cannenburch
Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen

Contactgegevens
T: 0578-571292
E: cannenburch@glk.nl

Het kasteelpark is toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang. De kasteelpoorten zijn vanaf 1 april weer geopend. Bekijk de website voor de openingstijden. Voor groepen is er op aanvraag een rondleiding mogelijk.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.