Het Bonte Varken
Het Bonte Varken
Het Bonte Varken
Het Bonte Varken
Het Bonte Varken

Het Bonte Varken - Ouderkerk aan den IJssel

N 51.9576911 / E 4.6450005

Ben je van plan er even heerlijk een paar dagen tussenuit te gaan of een (korte) vakantie te houden waarbij je graag de fiets gebruikt om een ander gebied te ontdekken en te recreëren?
Het liefste in een gebied dat je wellicht nog niet kent en je veel te bieden heeft?
Of wellicht ben je al eens eerder in de Krimpenerwaard geweest en is het ongerepte slagenlandschap je goed bevallen. Kom dan nog een keer, er is nog zoveel te zien en te ervaren.
Het gebied is een goede uitvalsbasis voor fietsen, wandelen en waterrecreatie maar ook door zijn centrale ligging in Het Groene Hart. Hierdoor is een bezoek aan de Keukenhof, Kinderdijk, Amsterdam, Delft of het strand en bossen, goed mogelijk. Het is een aanrader en erg leuke ervaring om met de fiets op de waterbus, via de rivieren, een bezoek te brengen aan Rotterdam, Dordrecht of de Biesbosch.

Dan is het erg leuk te verblijven bij Het Bonte Varken: het appartement Bovenaan de Dijk (50m2-2pers) en vakantiehuis Onderaan de Dijk (90m2-4 pers). Beiden zijn zelfstandige en compleet ingerichte accommodaties. Wil je jezelf extra laten verwennen dan bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van onze services zoals ontbijt en table d’hôtes (3 gangen diner).

Het is eventueel mogelijk op de aankomst-dag eerder de auto parkeren op eigen terrein voordat je in de accommodatie terecht kunt, zodat je alvast heerlijk met de fiets op pad kunt.
De locatie ligt bij fietsknooppunt 12 in het buitengebied van Ouderkerk aan den IJssel, aan het natuurgebied De Nesse. Een prachtig dromerig gebied waar rust, natuur en het boerenleven de boventoon voeren. Een waterrijk natuurveenweidegebied tussen 3 rivieren met idyllische, pittoreske dorpjes en uitermate geschikt om te fietsen en recreëren.
Een oase van rust in de Randstad, Het Groene Hart, tussen Gouda en Rotterdam gelegen.

Het Bonte Varken
Het Bonte Varken
Het Bonte Varken
Het Bonte Varken

Het Bonte Varken
IJsseldijk-Noord 235a
2935 BP Ouderkerk aan den IJssel

Contactgegevens
T: 06-58952685

Alle dagen van de week aankomsttijd vanaf 16:00 uur en vertrek vóór 10:00 uur. In overleg kun je natuurlijk eerder je auto hier parkeren en met de fiets op pad gaan, zodat je deze dag al kunt benutten voor een mooie fietstocht.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.