Geitenboerderij De Mekkerstee
Geitenboerderij De Mèkkerstee

Geitenboerderij De Mèkkerstee - Ouddorp

N 51.8134408 / E 3.9427842

Even buiten Ouddorp vind je de biologische geitenboerderij De Mèkkerstee. Dit is een uitstekende locatie om met de kinderen een bezoek te brengen. Naast een kijkje achter de schermen van de geitenboer, kun je hier uitgebreid spelen in de speeltuin, rondsnuffelen in de landwinkel of even een hapje of drankje nemen in het restaurant.

Zo'n 650 geiten leven hier een heerlijk luxeleven in hun moderne stal, met een heuse geitenwellness-ruimte! De geiten worden gevoerd met hun eigen grasklaver met kruidenhooi. Deze combinatie zorgt voor de beste melk. Je kunt dagelijks om 15:30 uur het geitenmelken van dichtbij bekijken.

Elk jaar worden er lammetjes geboren, die in een aparte kraamkamer worden grootgebracht. Daar bewonder je de schattige kleintjes van dichtbij. Als er veel lammetjes zijn, wordt er een speciale knuffelhoek voor de bezoekers ingericht. Maar naast de geiten, kun je ook met andere boerderijdieren knuffelen in de kinderboerderij. De kippen, paarden, cavia's, een varken en vele andere dieren begroeten je graag.

De Mèkkerstee is een geweldige plek voor een uitje met het gezin, maar ook om onderweg even te pauzeren. Probeer een van hun ambachtelijke zelfgemaakte schepijssmaken, gemaakt van hun eigen geitenmelk. Daarnaast maken ze hun eigen geitenkaas. Deze en andere werkzaamheden op de boerderij worden ondersteund door mensen met verstandelijke beperkingen, waardoor De Mèkkerstee tevens functioneert als zorgboerderij.

Geitenboerderij De Mekkerstee

Geitenboerderij De Mèkkerstee
Hofdijksweg 34
3253 KB Ouddorp

Contactgegevens
T: 0187684050
E: info@demekkerstee.nl

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

In de zomervakantie ook op maandagen geopend.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.