Themaroutes | Fietsroutes voor dames

Fietsroutes voor vrouwen

Op stap met je vriendinnen!

Onze fietsroutes zijn er natuurlijk voor iedereen, maar deze week leggen we vooral de dames extra in de watten! Tijdens deze routes ontdekken jullie twee leuke steden met afstapmomenten  zoals musea, workshops of chocoladewinkeltjes. Plan een dag met vriendingen en ontdek Amsterdam en Zwolle op de fiets. Je kunt de routes op de website vinden en de afstapmomenten die je wilt gaan bezoeken toevoegen, of onze gratis fietsroute app downloaden. 

Damesroute op de fiets door Zwolle

Fietsroute voor dames in Zwolle

Een workshop sieraden maken, het vrouwenhuis en een echt chocoladefestival. We weten inmiddels dat chocolade een stofje bevat waar je je gelukkig van gaat voelen. Tijdens deze route ga je niet alleen van de chocola onderweg gelukkig worden maar zeker ook van deze prachtige stad met zijn leuke afstapmomenten. 

Naar de fietsroute

Amsterdamse fietsroute voor dames

Fietsroute voor dames in Amsterdam

Amsterdam is nu typisch zo'n stad waar je met vriendinnen een hele dag kunt winkelen of heerlijk op een terras vertoeven met lekker weer. Het is natuurlijk wel vermoeiend zo'n hele dag lopen, en daar hebben wij de ideale oplossing voor gevonden. Ontdek Amsterdam gewoon lekker op de fiets en stap af waar je zin hebt. Wil je naar het tassenmuseum, of liever even klussen bij Femtech? Veel plezier in Amsterdam op de fiets!

Naar de fietsroute

Evenementen voor dames

Leontien ladies ride

Geen vriendinen om mee te fietsen en toch op stap? Dan kun je overwegen om je in te schrijven voor de Leontien Ladies ride. Dit is een fietstoertocht voor vrouwen van alle leeftijden. Je kunt meerijden op iedere fiets die je maar kunt bedenken en er is geen competitie-element. De Leontien Ladies Ride vindt plaats op 2 juli in Hardenberg en op 11 september in Rotterdam.

Meer informatie

Fietsworkshop voor en door vrouwen

Een fietsreparatie-workshop voor en door vrouwen! Op maandag 9 April kun je tussen 15:00 en 18:00 terecht op de Werkplaats Amerikalaan 119 in het Krachtstation te Utrecht. Leer hoe je simpele reparaties kan doen voor je eigen fiets! Beleef een gezellige middag door samen te leren. Meedoen is gratis en er is koffie met wat lekkers. Opgeven kan bij m.zimmer@doenjadienstverlening of bel naar 06-30993720

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via