Fietsnetwerk reikt 1000e Knooppuntnummer uit

FIETSNETWERK REIKT 1000e KNOOPPUNT-NUMMER UIT

Ouderwets lekker fietsen dankzij innovaties

Harderwijk, 20 april 2016 - Vandaag heeft de 1000e knooppunt-houder zich aangesloten bij Fietsnetwerk.nl, bedenker en ontwikkelaar van de bekende 3-cijferige knooppunten die aansluiten op de bestaande fietsknooppunten. Hiermee is binnen zeer korte tijd een landelijk dekkende aanvulling op het Fietsnetwerk gerealiseerd waarmee fietsers beter bediend kunnen worden en horeca en bezienswaardigheden beter zichtbaar en bereikbaar worden gemaakt.

Nieuwe knooppunten groot succes

Ongeveer anderhalf jaar geleden is Fietsnetwerk.nl begonnen met het gratis toekennen van drie-cijferige nummers aan ondernemers en bezienswaardigheden. Dit met als doel de beleving en faciliteiten voor recreatieve fietsers te verhogen. Dat er een behoefte bestond was al snel duidelijk nadat direct ruim 400 locaties zich hadden aangemeld en op diverse beurzen consumenten enthousiast reageerden op het plan. Intussen is dus het 1000e nummer toegekend en weten steeds meer fietsers de locaties te vinden.

Fietsen is niet alleen leuk maar ook gezond

Fietsnetwerk.nl wil fietsen nog leuker maken dan het al is. Fietsen is een hele leuke manier om op een recreatieve en ontspannen manier tot rust te komen en is tegelijk ook nog eens heel gezond. Steeds meer mensen ontdekken deze prachtige manier van bewegen wat ook blijkt uit de cijfers: met 197.000.000 dagtochten en een besteding van circa 500.000.000 miljoen euro per jaar is fietsen een maatschappelijke hobby van formaat.

Fietsnetwerk.nl zorgt er op unieke en innovatie wijze voor dat de ondernemers en bezienswaardigheden zichtbaar worden op recreatieve routes en richt zich hierbij specifiek op de knooppuntenroutes voor fietsers.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant