Altijd de juiste informatie op het juiste moment

Altijd de juiste informatie met de Fiets App

Nieuwe Fiet App van Fietsnetwerk.nl nu gratis te downloaden!

Onze gloednieuwe Fiets App is vanaf nu beschikbaar in de app- en play store. De Fiets App is perfect voor het fietsen van knooppuntenroutes, want door de gebruiksvriendelijkheid is de App eenvoudig te gebruiken. U kunt daarnaast met één klik op het scherm prachtige bezienswaardigheden, natuurgebieden en/of restaurants toevoegen aan de routes.

Het nieuwe 'knooppunten fietsen' met de Fiets App

Innovatief 

De gloednieuwe Fiets App van Fietsnetwerk.nl maakt gebruik van de laatste innovaties op het gebied van Apps. Zo geeft de App bij elk fietsknooppunt automatisch de leukste 'afstapmomenten' die in de buurt van de fietsroute liggen. Als u een knooppunt op de route heeft bereikt krijgt u automatisch een melding dat u bij dat knooppunt bent aangekomen en u ziet direct of er in de buurt nog interessante en leuke afstapmomenten te vinden zijn.

Persoonlijk

Doordat u deze knooppunthouders aan elke fietsroute toe kunt voegen maakt u iedere fietsroute uniek en persoonlijk. U kunt met een klik op de knop een leuke stop toevoegen. Door de keuze uit honderden knooppunten kunt u dezelfde route zelfs steeds opnieuw fietsen waarbij de route telkens weer zal verrassen. U voegt dan andere afstapmomenten toe en zo komt u steeds weer nieuwe plekken tegen. Uw persoonlijke fietsroute met de Fietsnetwerk App!

Gezond 

Fietsen is gezond en nog meer plezier beleven aan het fietsen van een knooppuntenroute natuurlijk ook. Door een unieke fietsroute samen te stellen wordt een route plannen en fietsen ineens een stuk leuker en gezonder! Het beste van beide werelden dus!

Eenvoudig 

De Fiets App van Fietsnetwerk.nl is uniek op het gebied van routebegeleiding langs de fietsknooppunten. Ongeveer 50 meter voor elk fietsknooppunt ontvangt u informatie over welk knooppunt de volgende in uw route is. Deze informatie ontvangt u in de vorm van een notificatie zodat u uw telefoon niet van de standby functie hoeft te halen. Eenvoudig, goed voor uw batterij en natuurlijk voor het gemakkelijk kunnen vervolgen van de route!

Buitengewoon

Wat de Fietsnetwerk App buitengewoon maakt is eenvoudige en perfecte routebegeleiding in combinatie met de buitengewoon interessante informatie over de omgeving. De Fietsnetwerk App is gewoon onmisbaar voor de veeleisende recreatieve fietser die pionier wil zijn op het gebied van knooppunten fietsen!  

 

Dowloadvoorios  ANDROIDAPP

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant