Afstapmomenten | Lekkernijen en terug in de tijd!

Lekkernijen en terug in de tijd

Afstapmomenten

Een blikkenmuseum en heel veel lekker eten. Deze nieuwe gecertificeerde afstapmomenten verrijken de aangelegen fietsroutes.  Je kunt de fietsroutes in de buurt van deze afstapmomenten vinden door te klikken op de afstapmomenten.

Buuffie's Proeflokaal

Buuffie's Proeflokaal

Bij Buuffie’s Proeflokaal in Heino ben je altijd welkom om te komen genieten van hun lekkernijen. Het pand is erg sfeervol en nostalgisch, omdat het proeflokaal is gevestigd in wat vroeger een kruidenierwinkeltje was. Fietsen kan je in deze omgeving onder andere langs de kastelen in het vechtdal.


Naar het afstapmoment

Pannenkoekenhuus Marle

Pannenkoekenhuus Marle

Liefhebbers van pannenkoeken kunnen terecht bij Pannenkoekenhuus Marle in Hellendoorn. Op deze locatie is ook het Nationaal Blikkenmuseum en een Oud-Hollands snoepwinkeltje te vinden. Heel veel redenen dus om hier even langs te fietsen, bijvoorbeeld tijdens een route langs de rivier De Regge. 


Naar het afstapmoment

IJssalon Kees

IJssalon Kees

Voor het lekkerste ijs kan je terecht bij IJssalon Kees in het Brabantse plaatsje Geldrop. Prachtig te combineren met een fietsroute richting bijvoorbeeld Eindhoven. Al is Geldrop ook al het bezoeken waard met het prachtige kasteel Geldrop. 


Naar het afstapmoment

EuroParcs Resort De Wije Werelt

Europarcs De Wije Werelt

Op de Veluwe in Otterlo kun je EuroParcs Resort De Wije Werelt vinden. De perfecte locatie om te verblijven als je de rust van de Veluwe wilt leren kennen. Met de bijbehorende fietsroute fiets je namelijk bijvoorbeeld zo door natuurgebied Planken Wambuis. In dit natuurgebied vind je bijna alles wat de Veluwe te bieden heeft.

 

Naar het afstapmoment

Brasserie Beerie

Brasserie Beerie

Iets verderop op de Betuwe in Kesteren kun je bij Brasserie Beerie terecht voor heerlijke gerechten die bereid zijn met heerlijke streekproducten. Hierdoor zal je deze Brasserie niet snel vergeten. Je kunt dit afstapmoment bijvoorbeeld goed combineren met een fietsroute langs de Rijn.


Naar het afstapmoment

Restaurant Meraqi

Restaurant Meraqi

Bij Restaurant Meraqi in Beneden-Leeuwen kom je terecht in een hip en modern restaurant. De ambachtelijke producten worden voor de beste ervaring allemaal klaargemaakt in een open keuken. Zo past deze locatie ook perfect bij een fietsroute langs het water in de Betuwe.


Naar het afstapmoment

De Beren Capelle

De Beren Capelle

Even uitrusten en bijvoorbeeld lekker lunchen of dineren met uitzicht op de IJssel kan bij De Beren Capelle in Capelle aan de IJssel. Geniet van de gerechten van hoge kwaliteit en de prachtige locatie. Het perfecte afstapmoment voor bijvoorbeeld tijdens een route langs het werelderfgoed in Zuid-Holland.


Naar het afstapmoment

Restaurant Hex by Paul & Inge

Hex Restaurant By Paul en Inge

In Oudewater vind je het gastvrije Restaurant Hex van Paul en Inge. Geniet onderweg lekker van de vele heerlijke gerechten en de gastvrijheid. Combineer dit mooie afstapmoment bijvoorbeeld met een route langs de vijf vestingsteden in deze historische omgeving. 


Naar het afstapmoment

Boerderijterras en zichtstal Hoeve de Nachtegaal

Hoeve De Nachtegaal

In Wintelre in het gezellige Brabant kan je Boerderijterras en zichtstal Hoeve de Nachtegaal vinden. Hier kun je terecht voor goede koffie en lekker eten. Er is hier ook een zichtstal waar je een stukje platteland kan beleven. Fiets verder langs de bijzondere dorpen in de omgeving en ontdek de Brabantse gezelligheid. 


Naar het afstapmoment

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via