Route Fiets

Route Fiets

De beste route voor de fiets vind je op Fietsnetwerk.nl!

Wat er zo uniek is aan Fietsnetwerk.nl?  Wij staan iedere dag klaar om de mooiste en beste routes voor u uit te stippelen. Maar dat niet alleen, want we zijn zelf ook gek op fietsen en weten dus dat u ook wel eens de route af wilt wijken. Daarom hebben wij een enorm bestand een leuke bezienswaardigheden en stops voor u samengesteld. Deze kun u allemaal direct in uw fietsroute meenemen !  Met deze dynamische fietsroutes bepaalt u zelf hoe uw dagje fietseeruit ziet en neemt u de mooiste ' afstappers' mee in uw route. 

 

Fietsroutes in Nederland

De mooiste Route voor de fiets in heel Nederland

Nederland is prachtig om doorheen te fietsen. Waar u ook vandaan komt en hoe vaak u ook al een prachtige route heeft gefietst in uw eigen omgeving, iedere keer ontdek je weer wat nieuws langs de fietsknooppunten. Fietsen door Gelderland, Brabant, Friesland of Limburg? Het kan allemaal op Fietsnetwerk.nl met onze dynamische fietsroutes. Ook kunt u het laatste nieuws volgen op Fietsnetwerk.nl of via onze nieuwsbrief. Op deze manier blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste innovaties. 

Bedenk uw eigen route voor de fiets!

Onze missie is: 'Het beste fietsnetwerk ter wereld te ontwikkelen en hiermee fietsers een uitzonderlijke belevenis aan te bieden'. Dat is nogal een uitspraak! Maar toch is dat precies wat we graag willen zijn. Blijft u daarom regelmatig op onze website kijken, want de mogelijkheden die wij u aan willen bieden blijven zich uitbreiden. Wilt u er zeker van zijn dat u niets mist? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Natuurlijk staan wij altijd open voor suggesties. Dus heeft u zelf een ontzettend leuke knooppuntenroute die nog niet bij ons te vinden is, stuur ons een mailtje!? Uiteraard mag -als u daar prijs op stelt- uw naam daarbij vermeld worden als 'uitvinder' van de route. Stuur een e-mail naar info@fietsnetwerk.nl met alle knooppunten en wij plaatsen uw fietsroute op de website.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant.