Rockcafé Taste
Rockcafé Taste
391

Rockcafé Taste - Groenlo

N 52.0401425 / E 6.6182073

In het centrum van Groenlo tref je het gezellige en sfeervolle Rockcafé Taste. Fietsers komen geregeld aan om van het rustige terras te genieten en zich de ogen binnen, in het bijna tot museum omgebouwde café, uit te kijken. Rockcafé Taste staat bekend om haar fijne sfeer, de hartelijkheid en gastvrijheid en is gevestigd middenin de prachtige omgeving van de Achterhoek. Uiteraard een muziekcafé, maar met altijd de muziek op een aanvaardbaar niveau zodat een normaal en prettig gesprek mogelijk is. Het café staat inmiddels goed bekend om haar vers gebakken pannenkoeken, de XL saucijzenbroodjes en heerlijke cappuccino. Een bezoek meer dan waard.

Als Fietsrustpunt en Motortoerstop geopend van 1 mei tot en met 30 september. (het café zelf is uiteraard het hele jaar geopend, maar in de winter gelden andere openingstijden) Je hebt hier tevens de mogelijkheid je fiets op te laden, het café beschikt over 4 oplaadpunten die uit te breiden zijn naar 8.

In de wintermaanden staat het café regionaal ook goed bekend als livepodium met diverse optredens en zijn er diverse evenementen gerelateerd aan muziek (O.a pubquizen, theateravonden, presentatieavonden)

Rockcafé Taste
Rockcafé Taste

Rockcafé Taste
Lievelderstraat 41
7141 BK Groenlo

Contactgegevens
T: 0652646766
E: info@rockcafetaste.nl

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 20:00 - 01:00
Vrijdag 15:00 - 02:00
Zaterdag 13:00 - 02:00
Zondag 13:00 - 02:00

In de winterperiode zijn er andere openingstijden, zie de website van Rockcafé Taste.

Beoordelingen
Volle ster Volle ster Volle ster Volle ster Volle ster

Hartelijk, vriendelijk, je voelt je er meteen thuis. Wij hebben er zaterdag 1 juni heerlijk op het terras gezeten en een pannekoek gegeten. Het cafe zelf is prachtig, zo zie je niet veel kroegen meer, en wat ook opviel was dat het er zo schoon was.

Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.