730

Herberg Godot - Marrum

N 53.3213485 / E 5.801519

In het mooie rustige Friesland ligt, vlabij de waddenzee, het terpdorpje Marrum. Bij het dorp ligt achter de zeedijk het "Noarderleegh", een eldorado voor vogelliefhebbers. Dit gebied hoort bij het Nederlands waddengebied en staat op de lijst van Unesco werelderfgoed. In deze mooie, ruime en stille omgeving hebben wij onze Bed en Breakfast gevestigd in een voormalige kleuterschool.

In de B&B is er ruimte voor maximaal 18 gasten. We zijn de B&B begonnen met het idee dat het leuk is nieuwe mensen te ontmoeten. Marrum is een kleine gemeenschap met veel aardige mensen die ons, vooral in het weekend, regelmatig komen bezoeken. Om onze gasten de gelegenheid te geven deze mensen te ontmoeten hebben we, uitgezonderd bijzondere gebeurtenissen, geen televisies in het pand. Onze serre beschikt over een stamtafel, een gezellige bar en er is gratis wifi beschikbaar.

Omdat we u ook graag laten genieten van  al het moois dat dit deel van Friesland te bieden heeft, hebben we eventueel ook fietsen te huur. Heeft u zelf een elektrische fiets dan kunt u deze bij ons opladen. Tevens kunt u de fiets stallen in een afgesloten binnenplaats.

Herberg Godot
Herberg Godot
Herberg Godot
Herberg Godot

Herberg Godot
Kerkpad 10
9073 HX Marrum

Contactgegevens
T: 0518-411383

Openingstijden
Maandag 24 uur open
Dinsdag 24 uur open
Woensdag 24 uur open
Donderdag 24 uur open
Vrijdag 24 uur open
Zaterdag 24 uur open
Zondag 24 uur open
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.