Afstapmomenten | 6 nieuwe afstapmomenten voor tijdens jouw fietsroute

Nieuwsbericht foto

Afstapmomenten

We hebben zes nieuwe,  gecertificeerde én smaakvolle afstapmomenten aan onze fietsroutes toegevoegd! Bij Fietsnetwerk zorgen we er altijd voor dat de afstapmomenten een mooi terras bevatten, het eten er meer dan goed is én de sfeer relaxed en gezellig is. Klik op het afstapmoment dat jou aanspreekt, dan zie je de fietsroutes in de buurt van dat afstapmoment vanzelf verschijnen. 

Restaurant Koning Goedhart

Restaurant_Koning_Goedhart

BBQ'en of een lekkere dagschotel eten in een Middeleeuwse sfeer, dat kan bij Restaurant Koning Goedhart! Zowel voor jong als oud is dit gezellige afstapmoment een leuke beleving. Vanaf hier gaan prachtige routes richting de Oisterwijkse bossen of fiets naar Eindhoven. Wil je graag stad en natuur zien? De fietsroute Tilburg en een stukje Wilhelminakanaal is dan echt een aanrader. 


Naar het afstapmoment

De4Zussen

De4Zussen

In Ede vind je De4Zussen: een plek waar je heerlijk kan lunchen. Met het buurtcentrum op vijf minuten afstand en het Hoekelumse Bos om de hoek kan jij je in deze omgeving goed vermaken. Wil je het Natuurgebied Planken Wambuis verkennen? Daar hebben wij een mooie route voor jou gemaakt, met natuurlijk als afstapmoment De4Zussen! Maar dat is niet de enige route, De4Zussen vind je bij wel vier routes! Ontdek bijvoorbeeld de Veluwse Volksverhalen (deel 2), fiets Midden in Nederland op het randje van de Veluwe of maak een Rondje om Rhenen. Genoeg keuze dus! 


Naar het afstapmoment

Brasserie Weesp

Brasserie_Weesp

Een Brasserie mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje van nieuwe afstapmomenten. Waarom je hier écht even van de fiets moet stappen? Brasserie Weesp kijkt uit op de Golfbaan Weesp. Tijdens de borrel of lunch zie je de golfers dus in actie terwijl jij zelf geniet van de smaakvolle kaart! Liefhebbers van water en historie hebben geluk: je vindt Brasserie Weesp namelijk aan de mooie routes Voor liefhebbers van water & Langs water en historische plaatsen. 


Naar het afstapmoment

Restaurant Nr.15

Restaurant_Nr.15_Hoog_Soeren

In Hoog Soeren vind je Restaurant Nr.15. Vind jij het belangrijk dat creativiteit en duurzaamheid voorop staan in de keuken? Dan zit je hier goed. Er zijn verschillende fietsroutes in de buurt van Restaurant Nr.15 die jouw de omgeving laten zien. Zo fiets je bijvoorbeeld door diverse Veluwse plaatsjes, maar kan je er ook voor kiezen om de oude Veluwse volksverhalen te ontdekken. De derde route is ook erg leuk, je fietst dan namelijk 'langs de Nederlandse Sahara'. 

Naar het afstapmoment

Bij Thomas

Bij_Thomas

Wil jij fietsen rond Scherpenzeel en zoek je nog een afstapmoment met caffeïneboost? Van simpele koffie's tot speciale koffie's: dat is de specialiteit van Bij Thomas. Uiteraard kan je hier ook terecht voor een lekker stuk taart, een smoothie of een vers sapje. Bij Thomas is het ideale afstapmoment om op te laden en daarna weer vol energie jouw fietsroute te vervolgen. Wil jij deze lekkere koffie's graag proeven? Fiets dan één van de volgende routes: Van Driebergen-Rijsenburg naar Leersum, Klein stukje Gelderse Vallei of Langs huis en kasteel. 


Naar het afstapmoment

Restaurant 1244

Restaurant_1244

Last but not least: Restaurant 1244. Je vindt dit restaurant boven de B&B en je kijkt uit over de Ankeveense Plassen. De omgeving is hier uitermate geschikt om heerlijk te fietsen, daarom hebben wij diverse routes rondom de plassen voor jou gemaakt. Fiets door de prachtige natuur en rust uit bij Restaurant 1244. Fiets jij graag in deze omgeving? Probeer dan eens de route Door de bomen het bos niet meer zien, Langs kasteel Sypesteyn of Door de Tienhovense plassen. 


Naar het afstapmoment

Deel via